Som un equip interdisciplinari de professionals compromeses amb la sostenibilitat, la igualtat d’oportunitats i la justícia social.

Creiem en la capacitat humana per fer un món millor aportant noves idees, iniciatives i serveis que tenen la virtut de satisfer necessitats socials i de benestar, especialment de les persones més vulnerables.

Qui és qui

Josep Maria Vallès Casanova

Director

Enginyer agrònom. Coordino el conjunt de la cooperativa així com també els projectes d’agricultura social. Dono suport a la realització de tallers i participo
en la redacció de projectes.

Altres experteses: Sóc horticultor i compostaire casolà, escriptor de llibres divulgatius sobre agricultura urbana i compostatge i toco la guitarra al grup de música mhelena.

Envia'm un email Truca'm 610 369 628

Marta Márquez Piera

Coordinadora d’agricultura social

Llicenciada en Pedagogia i diplomada en Educació Social amb Postgrau en Inserció Sociolaboral. Faig la coordinació dels projectes d’agricultura social, intervenint des del disseny fins al desenvolupament i execució dels mateixos. També dono suport educatiu i coordino l’equip de dinamitzadors dels projectes en la gestió del dia a dia, i acompanyo processos dels participants als projectes. Porto la coordinació dels Equips d’Acció Social així com la coordinació amb altres entitats del tercer sector amb les que col·laborem per la realització dels projectes.

Altres experteses. Especialista en Pedagogia Sistèmica, iniciació en teràpia Gestalt, intel·ligència emocional i relació d’ajuda. Porto més de 20 anys de trajectòria professional a l’àmbit social, treballant amb diferents col·lectius en situació de vulnerabilitat. Sóc una persona en la que es pot delegar la responsabilitat i que ajuda a donar consistència als projectes en què participa.

Envia'm un email Truca'm 656 96 57 66

Francisco Esteban Álvarez

Coordinador de Tarpuna Lab

Enginyer, postgraduat en desenvolupament directiu i diplomat en gestió d’entitats de l’economia social. Coordino i desenvolupo els projectes d’innovació social i educativa de la cooperativa, juntament amb els projectes formatius amb universitats i altres entitats. Dono suport a la realització de tallers i processos
participatius en qualsevol dels àmbits de la cooperativa.

Altres experteses: Formació i consultoria en planificació estratègica, gestió i lideratge d’equips, acompanyament de processos de reflexió estratègica
organitzacional.

Envia'm un email Truca'm 722 26 93 88

Jana González Ollé

Dinamitzadora d’horts

Educadora social. Dinamitzo projectes d’agricultura social, tallers i activitats formatives.

Altres experteses: Experiència en acompanyar col·lectius vulnerables, especialment en l’àmbit de la salut mental. Dinamització de grups d’infants, joves i gent gran.

M’agrada involucrar-me en projectes de participació social.
Envia'm un email Truca'm 656 96 57 66

Judith Seubas Goixart

Tècnica de projectes

Llicenciada en Biologia. Postgrau en ESS. Participo en iniciatives de Tarpuna Lab, especialment en activitats relacionades amb l’impuls a la iniciativa del banc
d’energia. També participo en l’organització i el disseny de tallers de co-creació.

Altres experteses: coordinació d’iniciatives ambientals, d’innovació educativa i d’estalvi i eficiència en l’ús de subministraments. M’agrada treballar en equip i participar en grups i dinamitzar-los…connectant i fent sinergies entre gent de diverses maneres de pensar.

Envia'm un email Truca'm 680 285 006

Juan Munhoz Machado

Dinamitzador d’horts

Biòleg. Llicenciat en Biologia. Dinamitzo projectes d’agricultura social, activitats formatives i tallers.

Altres experteses: Formació en música popular brasilera i percussió. Soc un apassionat de les arts i la vida, sempre intento aconseguir ajuntar ambdues coses, sigui fent servir el teatre per debatre temes ambientals o la fisiologia per explicar els processos pels quals entenem l’art. També facilito tallers amb instruments reciclats per a tota família, tant per debatre la gestió de residus, com per aprendre percussió amb pocs recursos.

Envia'm un email Truca'm 656 96 57 66

Ignasi Riera

Gestió i dinamitzador de projectes

Enginyer tècnic agrícola amb Màster en botànica. Dinamitzo projectes d’agricultura social i col·laboro en projectes d’innovació i en la gestió de la cooperativa.

Altres experteses: En el passat he estat floricultor ecològic i masover, m’agrada fer qualsevol cosa que impliqui arreglar coses o conrear-les.

Envia'm un email Truca'm 656 96 57 66

Pere Todó

Dinamitzador d’horts

Biòleg, integrador social i màster en Agricultura Ecològica, dinamitzo projectes d’agricultura social, tallers i activitats formatives en els Horts de Sant Feliu, El Prat, Cornellà i en l’Hort del Mercat de la Vall d’Hebron.

Altres experteses: Llarga experiència acompanyant col.lectius vulnerables en la inserció sociolaboral, utilitzant el treball de la terra com una eina per motivar canvis a nivell personal i comunitari. Apassionat del jazz i els escacs, disfruto la feina en espais naturals i donant forma a diversos materials.

Envia'm un email Truca'm 627 99 40 21

Mònica Ruiz

Dinamitzadora d’horts socials

Educadora social, Artterapeuta gestalt. Dinamitzo projectes d’agricultura social, tallers i activitats formatives.

Altres experteses:

Més de 20 anys d’experiència acompanyant col.lectius vulnerables. Abordant àmbits com la salut mental, drogodependències, violència de gènere, reinserció social i laboral juvenil i adulta. Acompanyant i dinamitzant activitats en centres i projectes per infants i joves. Dinamitzant activitats per a la gent gran. Formacions vàries en relació a l’ecologia, l’agricultura regenerativa, l’educació, les teràpies i la nutrició.

Enfocada en l’horticultura i l’artterapia com a eines creatives de creixement i transformació personal i social. M’encanta el treball en equip, i crear xarxes de cooperació. Connecto persones i recursos, facilito processos d’empoderament personal i comunitari. Enamorada de la vida natural, senzilla i sincera.

Envia'm un email Truca'm 627 99 40 21

Arnau Montserrat

Dinamitzador d’horts

Educador social, dinamitzo projectes d’agricultura social i tallers hortícoles.

Altres experteses: Assessor i consultor en polítiques alimentàries. Em nodreixo de la Vall de Can Masdeu, territori ecosocial comunitari encaixat entre el districte de Nou Barris i la serra de Collserola, on cultivem amb Regenerades. També canalitzo la passió agroecològica a través del bloc Remenat, les formacions de Mans a la Terra i l’aliança agropolitana Ruralitzem-Veus per la Sobirania Alimentària. .

Envia'm un email Truca'm 627 99 40 21