Inicia el teu propi projecte d’hort amb els cursos en línia de Tarpuna, impartits per Josep Maria Vallès i Ignasi Riera, enginyers agrònoms i horticultors urbans des de fa una pila d’anys.

Més de 6 h de continguts i recursos audiovisuals i interactius per posar en marxa el teu propi projecte d’horticultura on abordaràs temes com:

 

  • Conceptes generals de l’hort domèstic i l’agricultura ecològica
  • Funcionament de les plantes
  • Infraestructura (recipients, sistema de reg i accessoris)
  • Regar
  • Substrats i abonaments
  • Associacions de cultius
  • Sembra i trasplantament
  • Les hortalisses
  • La collita
  • Plagues i malalties

 

Estudia al teu ritme posant en pràctica tots els coneixements adquirits. A més, tindràs accés a la tutoria grupal mensual on podràs resoldre dubtes i compartir els teus èxits i formar part de la nostra comunitat d’hortelans!

*Cursos valorats en 120 €. Inscriu-te abans del 29 de novembre i gaudeix del 60% de descompte especial de llançament!

L’HORT ECOLÒGIC amb Josep Maria Vallès i Ignasi Riera

Curs en línia en format audiovisual on aprendràs tot el que cal saber per ser un/a autèntic/a hortolà/na expert/a en cultiu ecològic a terra.

Més de 6 h de continguts i recursos interactius dividits en 11 mòduls per posar en marxa el teu propi projecte hortícola on hi trobaràs continguts sobre conceptes de l’hort domèstic a terra i agricultura ecològica, el funcionament de les plantes, infraestructures, rec, substrats i adobs, associacions de cultius, plagues i malalties, entre molts altres.

(inici del curs 27 de novembre)

L’HORT EN BALCONS I TERRASSES, amb Josep Maria Vallès i Ignasi Riera

Curs en línia en format audiovisual on aprendràs tot el que cal saber per ser un/a autèntic/a hortolà/na urbà/na expert/a en cultiu en balcons i terrasses.

Més de 6 h de continguts i recursos interactius dividit en 10 mòduls per posar en marxa el teu propi projecte d’hort urbà a casa on hi trobaràs continguts sobre conceptes de l’hort domèstic i agricultura ecològica, el funcionament de les plantes, infraestructures, rec, substrats i adobs, associacions de cultius, plagues i malalties entra altres.

EL HUERTO EN BALCONES Y TERRAZAS

Curso online en formato audiovisual donde aprenderás todo lo que hay que saber para ser un/a auténtico/a hortelano/na urbano/na experto/a en cultivo en balcones y terrazas.

Más de 6 h de contenidos y recursos interactivos dividido en 10 módulos para poner en marcha tu propio proyecto de huerto urbano en casa donde encontrarás contenidos sobre conceptos del huerto doméstico y agricultura ecológica, el funcionamiento de las plantas, infraestructuras, riego, sustratos y abonos, asociaciones de cultivos, plagas y enfermedades entra otros.

EL HUERTO ECOLOGICO con Josep Maria Vallès y Ignasi Riera

Curso online en formato audiovisual donde aprenderás todo lo que hay que saber para ser un/a auténtico/a hortelano/na experto/a en cultivo ecológico en el suelo.

Más de 6 h de contenidos y recursos interactivos divididos en 11 módulos para poner en marcha tu propio proyecto hortícola donde encontrarás contenidos sobre conceptos del huerto doméstico en tierra y agricultura ecológica, el funcionamiento de las plantas, infraestructuras, riego, sustratos y abonos, asociaciones de cultivos, plagas y enfermedades, entre otros muchos.

(inicio del curso 27 de noviembre)

Amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, programa per a l’enfortiment i reactivació de l’economia social i solidària i el desenvolupament de projectes que executen l’estratègia #ESSBCN2030, aprovades per ll’Acord de la Comissió de Govern de 11 de febrer de 2021.